Ти си тук
Начало > 25 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

25 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

25 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

Понякога ни трябва съвсем малко, за да върнем своята изгубена мотивация, друг път е необходимо повече време, но при всяко положение никога не е излишна малко външна подкрепа. Специално за вас сме подбрали една чудесна селекция от мъдри мисли на известни личности, които са намерили точните думи за такива моменти. Каним ви да вземете една зареждаща доза мотивация, от която всеки се нуждае понякога.

25 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят
25 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

25 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

Оптимист – някой, който осъзнава, че да направиш стъпка назад, след като си направил една напред не е бедствие – това е ча-ча.
Робърт Браулт

Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей за себе си и запомни – преди да говориш – слушай, преди да пишеш – мисли, преди да нараниш – чувствай, преди да мразиш – обичай, преди да се предадеш – опитай! Преди да умреш – ЖИВЕЙ!
Шекспир

Никога не е прекалено късно да започнеш от начало. Никога не е прекалено късно да бъдеш щастлив.
Джейн Фонда

Нищо велико не е постигнато без ентусиазъм.
Ралф Уолдо Емерсон

Винаги се чудя защо птиците остават на едно и също място, когато могат да отлетят накъдето си поискат. После задавам същия въпрос и на себе си.
Харун Яхя

Да бъдеш себе с в свят, който постоянно се опитва да те превърне в някой друг е най-голямото постижение.
Ралф Уолдо Емерсън

Никой не открива нови земи без притеснението, че няма да вижда брега за дълго време.
Андре Гиде

Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля.
Махамата Ганди

Слабият не може да прости. Опрощението е качество на силния!
Махатма Ганди

Само когато загубим всичко, сме свободни да направим каквото и да е.
Чък Паланюк

Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат вашите стремежи. Малките хора винаги правят това, а истинските великите хора ви карат да се чувствате така, сякаш вие също можете да станете велики.
Марк Твен

Замислете се за един ваш ден, от който сте били изключително доволни. Ще видите, че това не е ден, в който не сте свършили нищо и сте се размотавали, а ден, в който сте имали да свършите купища задачи и сте успяли!
Маргарет Тачър

Мразех всяка минута от тренировките, но си казвах: „Не се отказвай. Страдай сега и живей останалата част от живота си като шампион.“
Мохамед Али

Пропуснал съм над 9,000 изстрела в кариерата си. Загубил съм почти 300 мача. 26 пъти ми се доверяваха да направя финалния и решаващ изстрел и съм пропускал. Провалял съм се много пъти в живота си. И точно заради това успях.
Майкъл Джордан

Препятствията не трябва да ви спират. Ако се сблъскате със стена не ѝ обръщайте гръб. Помислете как да я изкачите, как да я заобиколите и изобщо как да минете през нея.
Майкъл Джордан

След 20 години ще си по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си направил. Така че хвърлай се в неизвестното, рискувай, мечтай, откривай!
Марк Твен

Тайната да излезеш начело е да започнеш.
Марк Твен

Каквото и решение да вземете, винаги ще се намери някой да ви кажа, че грешите. Винаги по пътя ви ще има трудности, които ще ви изкушават да си мислите, че вашите критици са прави. Истината е, че за да си набележиш курс на действие и да го следваш стриктно до край се иска голяма смелост и кураж.
Ралф Уолдо Емерсън

Можеш да оцениш един човек по това как се държи, не когато е в зоната на комфорта, а когато е на щанда с предизвикателствата.
Мартин Лутър Кинг

Пътят към щастието се крие в два прости принципа: Виж какво те интересува и с какво се справяш добре, и отдай на него цялата си душа.
Джон Д. Рокфелер III

Продължавай да вървиш и шансът да се спънеш в нещо, когато най-малко го очакваш се увеличава. Но пък и никога не съм чувал за някой, който се е спънал, докато е бил в седнало положение.
Чарлс Ф. Кетъринг

Мотивацията почти винаги е по-важна от простия талант.
Норман Августин

Енергията и постоянството побеждават всичко.
Бенджамин Франклинv

Изчисти си разума от „не мога“.
Самюъл Джонсън

Всеки ден трябва да изслушаш поне една хубава песен, да погледаш хубава картина и ако е възможно, да прочетеш поне едно мъдро изречение.
Гьоте

Вашият коментар