Ти си тук
Начало > Телевизор LED Smart Samsung, 70″ (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

Телевизор LED Smart Samsung, 70″ (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

В тази статия ще ви запознаем с осем основни характеристики на Телевизор LED Smart Samsung 70KU6072.

Телевизор LED Smart Samsung, 70″ (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

Ето какво можете да очаквате от него:

Модерен телевизор от ново поколение с много функции и възможности. Той е с диагонал на екрана от 176 см. Матрицата е с разделителна способност 3840 x 2160, съотношението на страните на изображението е 16:9. Моделът може да бъде използван като монитор.

1. По-прецизни и естествени цветове с технологията PurColour.
Специалната технология за цветовете, наречена PurColour, предава по-голяма гама от цветове и оттенъци, които са възможно най-близки до тези в реалния живот. С всичките 8 милиона пиксела, които получавате с UHD дисплея – четири пъти повече отколкото при Full HD дисплей – имате нужда от повече точки за регулиране на цветовете, за да се получат детайлни изображения. Обикновените UHD телевизори имат около 27 точки за регулиране на цвета, но при PurColour броят им е значително по-голям – повече от 7 пъти, което осигурява много по-богати и прецизни цветове и нюанси.

2. 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.
UHD телевизорът Samsung предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD, с прецизни истински и живи цветове. С Телевизор LED Smart Samsung, 70″ (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD ще се насладите на картина, която е оптимизирана за по-голяма яснота и детайлност.

3. Технология HDR.
Всички изображения се доближават до реалността благодарение на технологията HDR.

Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD
Телевизор LED Smart Samsung, 70″ (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

4. UHD Dimming (Технология за UHD затъмняване).
UHD телевизорът от Samsung се възползва в пълна степен от предимствата на мощния процесор, за да упражнява тотален софтуерен контрол върху подобряването на картината. Самият екран е разделен на стотици зони, всяка от които се анализира и регулира индивидуално, за да се оптимизират цветовете, яркостта и отчетливостта. В резултат се получават по-точни и по-отчетливи изображения.

5. Споделяйте лесно съдържанието си чрез телевизора.
Прехвърляйте снимки, видеоклипове и музика от мобилния телефон и компютъра към смарт телевизора с помощта на приложението Samsung Smart View. То ви осигурява забележително сближаване и лесна свързаност с повечето от персоналните устройства.

6. Мощен четириядрен процесор.
Мощният четириядрен процесор ускорява работата на смарт телевизора Samsung, така че да реагира моментално на командите и на стартираните приложения. Освен това ви осигурява необходимата скорост, за да се наслаждавате на работа в многозадачен режим чрез екрана Multi-Link.

7. ConnectShare.
Посредством ConnectShare можете да гледате разнообразно съдържание само с една стъпка. Просто включете своето USB или HDD устройство в телевизора и се наслаждавайте на филми, музика и снимки на големия екран.

8. Мултимедиен център за забавления.
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът Samsung ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към телевизора.

Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD

* Прецизни, истински и живи цветове.
* По-голяма яснота и детайлност.
* 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.

Save

Save

Save

Вашият коментар

Top