Ти си тук
Начало > Кемпински Хотел Гранд Арена! Една страхотна почивка в Банско!

Кемпински Хотел Гранд Арена! Една страхотна почивка в Банско!

Кемпински Хотел Гранд Арена! Една страхотна почивка в Банско!

Кемпински Хотел Гранд Арена! Почивка в Банско!

Чудесно местоположение, отлично обслужване, вкусна храна

Кемпински Хотел Гранд Арена е едно от най-популярните места за настаняване в Банско. Чудесното му местоположение, в подножието на Пирин в Банско с директен достъп до кабинковия лифт, и отличното обслужване, го правят едно от най-предпочитаните места за отсядане в Банско.

Хотелът предлага стаи с безплатен Wi Fi, голям СПА център, 2 ресторанта и суши бар. Той предоставя на своите гости стаи с първокласно обзавеждане, като всяка разполага със самостоятелен балкон и балконски мебели. Съвременният СПА център включва открит и закрит плувни басейни, хидромасажни вани на открито и закрито, външен тенис корт, два типа парна баня, два типа сауна, фитнес център и уникална снежна стая. СПА центърът предлага голямо разнообразие от процедури. Освен това хотелът разполага с билярд и детски клуб.

Като гости на Кемпински Хотел Гранд Арена ще се радвате на превъзходните условия, които той може да ви осигури – отлично обслужване, вкусна храна и чудесно местоположение. В Booking.com – световният лидер в онлайн резервациите на места за настаняване, можете да резервирате бързо, сигурно и удобно вашият предпочитан тип стая. За да прочетете всички отзиви за хотела и да бъдете абсолютно сигурни, че това е вашето място за настаняване в Банско, или пък желаете направо да резервирате, просто цъкнете на полето ТЪРСИ.



Booking.com

Вашият коментар

Top