Ти си тук
Начало > Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48″ (121 см) Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48″ (121 см) Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48" (121 см) Ultra HD

В тази статия ще ви запознаем с десет основни характеристики на Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400.

Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48″ (121 см) Ultra HD

Ето какво можете да очаквате от него:

1. 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.
Вашият UHD телевизор Samsung предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD. Насладете се на прецизни истински живи цветове – картина, която е оптимизирана за още по-голяма яснота и детайлност.

2. Усещане за 3D ефект.
Плоските изображения оживяват, за да създадат сюрреалистично зрително изживяване чрез функцията Contrast Enhancer (Увеличаване на контраста) на Samsung. Вашият телевизор Samsung автоматично прилага различни нива на увеличаване на контраста в различни области и обекти на екрана, създавайки усещане за 3D ефект, което прави вашето развлечение по-завладяващо и приятно.

Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48" (121 см) Ultra HD
Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48″ (121 см) Ultra HD

3. По-въздействащи цветове.
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли.

4. По-добра оптимизация за превъзходно качество на картината.
Подобрената технология за сегментирано затъмняване на Samsung ви позволява да се наслаждавате на много по-живо и драматично гледане с по-дълбоки тъмни и по-чисти бели нюанси. Технологията Micro Dimming Pro обработва изображението като го разделя на два пъти повече блокове от стандартната технология Micro Dimming, предоставяйки още по-силно увеличаване на контраста.

5. Смарт телевизор.
Напълно новите смарт телевизори на Samsung са лесни за употреба. Усъвършенстваният потребителски интерфейс е невероятно интуитивен, а платформата изобилства от забавления и функции.

6. Свързването на вашия телевизор с мобилно устройство е лесно и забавно.
Телевизорът се свързва с мобилното ви устройство изключително лесно, за да разкрие един цял нов свят на забавление и полезни функции. Той може да се събуди заедно с вас, предоставяйки ви цялата необходима информация, за да започнете добре деня си, като например вашия график и прогнозата за времето. Само с едно щракване можете да споделяте съдържание от мобилното си устройство на големия екран, а и от телевизора на смартфона си.

Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48" (121 см) Ultra HD
Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48″ (121 см) Ultra HD

7. Чудесна синхронизация между телевизора и мобилните ви устройства.
Функцията Easy Sharing (Лесно споделяне) на Samsung улеснява споделянето на съдържание между телевизора и мобилните ви устройства.

8. Незабавен достъп точно до вашето съдържание.
Забавната лента с менюта на смарт телевизора ви осигурява бърз, плавен и интуитивен достъп до цялото съдържание, което обичате. Няма нужда да се бавите и да търсите желаното съдържание – телевизорът запомня хронологията и поставя най-често използваното съдържание точно пред очите ви в лентата с менюта. Също така смарт телевизорът Samsung непрекъснато ви препоръчва подбрано ново съдържание, на което можете да се насладите.

9. Мощен четириядрен процесор за по-добра производителност.
Благодарение на мощния четириядрен процесор смарт телевизорът Samsung предлага усъвършенствани работни характеристики. Ще забележите разликата веднага при по-бързото едновременно изпълнение на няколко задачи и при превключването между възпроизвеждане на съдържание и преглед на уеб страници, както и при по-плавното управление.

10. Гледайте филми от USB памет.
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика.

Телевизор Smart LED Samsung 48JU6400, 48" (121 см) Ultra HD

* 4 пъти по-висока разделителна способност.
* Усещане за 3D ефект.
* Мощен четириядрен процесор.
* Гледайте филми от USB памет.

Save

Вашият коментар

Top