Ти си тук
Начало > Телевизор LED Smart Samsung, 32K5502, 32″ (80 cм), Full HD

Телевизор LED Smart Samsung, 32K5502, 32″ (80 cм), Full HD

Телевизор LED Smart Samsung, 32K5502, 32″ (80 cм), Full HD

В тази статия ще ви запознаем с осем основни характеристики на Телевизор LED Smart Samsung 32K5502.

Телевизор LED Smart Samsung, 32K5502, 32″ (80 cм), Full HD

Ето какво можете да очаквате от него:

Телевизорът е с диагонал на екрана от 80 см. Матрицата е с разделителна способност 1920 x 1080, съотношението на страните на изображението е 16:9. Моделът може да бъде използван като монитор.

Телевизор LED Smart Samsung, 32K5502, 32″ (80 cм), Full HD разполага с DVB-T, DVB-C цифров тунер, вход за антена и вграден мултимедиен плеър. Аудио системата е стерео, изходната мощност на звука е 2 x 10 W. Телевизорът е с 2 на брой USB 2.0 порта и 3 на брой HDMI порта.

1. Технология Wide Colour Enhancer.
Насладете се на по-добри цветове и изображения благодарение на технологията Wide Colour Enhancer на Samsung, която използва силно усъвършенстван алгоритъм, за да подобри значително качеството на картината.

2. По-дълбоки нива на контраст.
Технологията за подобряване на контраста Contrast Enhancer интелигентно го регулира в различните зони на екрана, за да подсили ефекта на въздействие.

3. Бърз достъп до всички източници на съдържание.
Новият Smart Hub осигурява по интуитивен начин достъп до всички категории съдържание: телевизионни канали, филми, игри и много други. Имате достъп до любимото си съдържание веднага щом включите телевизора.

4. Споделяте лесно съдържанието си чрез телевизора.
Прехвърляйте снимки, видеоклипове и музика от мобилния телефон и компютъра към смарт телевизора с помощта на приложението Samsung Smart View. То ви осигурява забележително сближаване и лесна свързаност с повечето от персоналните устройства.

5. Мощен четириядрен процесор.
По-високи скорости, по-добри характеристики – мощният четириядрен процесор ускорява работата на смарт телевизора Samsung, така че да реагира моментално на командите и на стартираните приложения. Освен това ви осигурява необходимата скорост, за да се наслаждавате на работа в многозадачен режим чрез екрана Multi-Link.

6. ConnectShare.
Посредством ConnectShare можете да гледате разнообразно съдържание само с една стъпка. Просто включете своето USB или HDD устройство в телевизора и се наслаждавайте на филми, музика и снимки на големия екран.

7. HDMI входове.
Свържете HDMI директно към телевизора, за да гледате разнообразно съдържание от различни устройства.

8. Лесна и бърза безжична връзка.
Вградената безжична LAN ви дава възможност да свържете смарт телевизора към интернет без плетеницата от кабели.

Телевизор LED Smart Samsung, 32K5502, 32″ (80 cм), Full HD

* Технология Wide Colour Enhancer.
* По-дълбоки нива на контраст.
* Мощен четириядрен процесор.

Вашият коментар

Top