Ти си тук
Начало > Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G

Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G

Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G

В тази статия ще ви запознаем с шест основни характеристики на Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F.

Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G, Черен

Ето какво можете да очаквате от него:

1. Иновативен, луксозен и метален дизайн.
Samsung Galaxy A5 притежава страхотен дизайн и изцяло метален корпус, както и впечатляващ 5″ HD Super AMOLED дисплей.

Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G
Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G

2. Стилни цветове.
Смартфонът се предлага в 4-ри чудесни цвята, между които можете да избирате.

3. Smart селфита.
Предмишниците вече няма да бъдат разсейващ акцент във вашите снимки. Не се налага да докосвате бутона, когато си правите селфита. Снимайте селфи с гласа или дланта си и се радвайте на отлични резултати. Samsung Galaxy A5 притежава софтуер за засичане на образ и разпознаване на глас. Още една чудесна екстра е, че ще можете да си правите забавни селфита с GIF анимации, благодарение на функцията за анимирано селфи. За да не изпускате момента, който можете да не успеете да уловите само в една снимка, смартфонът ви позволява да записвате до 20 снимки една след друга и автоматично създава GIF анимация (а не видеоклип), която можете да споделяте.

4. Най-доброто селфи. Всички приятели в една снимка.
Най-накрая можете да съберете всичките си приятели в една снимка. Благодарение на новата функция за широкоъгълно селфи ще можете да създадете селфи като панорама – просто сливате три снимки, направени вляво, в средата и вдясно, в едно перфектно групово селфи. Така ще успеете да заснемете всичките си приятели в обща снимка с до 110° обхват в портретен режим и до 120° обхват в пейзажен режим. А чудесните функции за автоматично редактиране се грижат да изглеждате възможно най-добре на всяка снимка.

5. Адаптивен дисплей и звук.
Адаптивният Super AMOLED дисплей предоставя напълно реалистични цветове на смартфона, които интелигентно се приспособяват към околните условия. А със своето автоматично регулируемо аудио, телефонът автоматично ще засилва или намалява звука в зависимост от фоновия шум около вас.

6. Мощна ефективност.
Оборудван с четириядрен процесор на 1,2 GHz, GALAXY A5 работи със скорост като за гийкове. Безпроблемно ще гледате филми, слушате музика и ползвате различни приложения едновременно със светкавична скорост. А с поддръжката за LTE Cat 4, ще теглите неща от нета много по-бързо.

Смартфон Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G, Черен

* Иновативен, луксозен и метален дизайн.
* Smart селфита.
* Адаптивен дисплей и звук.
* Мощна ефективност.

Save

Save

Save

Save

Save

Вашият коментар

Top