Ти си тук
Начало > Пълен курс по Английски език/ Комплект: Учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн

Пълен курс по Английски език/ Комплект: Учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн

Пълен курс по Английски език/ Комплект: Учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн

Пълен курс по Английски език/ Комплект: Учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн

Пълен курс по Английски език/ Комплект: Учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн

* Отличен избор за самообучение.
* Достъпно написан.
* Заключителен тест за самооценка.

Пълен курс по Английски език е един отличен избор за тези, които искат сами да научат английски. Той представлява перфектно организирана система за самообучение, изключително достъпно написан и интересен, с добре поднесена информация. Курсът е изготвен изцяло за самообучение: вие определяте темпото в зависимост от времето, с което разполагате. Пълен курс по Английски език покрива нива А1, А2 и В1 на Общата европейска езикова рамка. Един отличен избор за самоучител по английски език и то на много добра цена.


Самообучение с гарантиран резултат. Заключителен тест за самооценка. Пълният курс по английски език е изготвен от водещото световно. издателство „Лангеншайд“ и съчетава 150 години традиция в чуждоезиковото обучение със съвременните постижения. Утвърдените съставители на курса гарантират достигане на ниво B1 на Общата европейска езикова рамка.

Учебният материал ви пренася в практически разговорни ситуации; овладявате граматиката трайно и без усилие. Обясненията са лесно разбираеми, придружени от съвети за ефективно учене и междинни тестове.

Комплектът съдържа пълен набор от учебни помагала, необходими за пълноценното овладяване на езика. Цветният учебник съдържа 20 урока, развиващи практически умения за говоримо и писмено общуване; кратки граматически раздели, разнообразни упражнения и информация за културните особености на англоезичните страни. 6 аудиодиска онлайн с английски диктори развиват способността ви за слушане с разбиране и усъвършенстват произношението. Съдържат текстове на уроците, новите думи, упражнения и диалози. Речникът в отделно книжно тяло съдържа цялата необходима лексика от курса, разделена по уроци. Идеален за усвояване на новите думи и за преговор. В приложението ще откриете отговорите на упражненията, обобщение на граматиката и всички думи, подредени по азбучен ред.

Заключителният тест определя постигнатото ниво според Общата европейска езикова рамка – критерий за езикова компетентност пред работодатели и учебни заведения в границите на Европейския съюз Входящо ниво: начинаещи и желаещи да опреснят знанията си по английски език Изходящо ниво: В1 (самостоятелно използване на езика).

Вашият коментар

Top