Ти си тук
Начало > Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла

Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла

Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла

Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла

Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла

11 програми.
Капацитет на зареждане 6 кг.
LCD дисплей.
Производител BEKO.

Пералня Slim Beko WKB61032Y – ето какво можете да очаквате от нея:

Технология AquaFusion
Добре обмислени и отлично проектирани, интелигентите перални машини на Веко позволяват да спестявате препарат за пране, както и енергия и вода. Кое ги прави различни и практични от обикновените перални машини? Специално разработената технология AquaFusion в пералните машини на Веко помага да се възползвате максимално от енергията, водата и препарата. Докато при обикновените перални, които нямат система за спестяване на перилни препарати, по време на перилния цикъл се губи значително количество от препарата, без да се използва.

Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла
Пералня Slim Beko WKB61032Y, 6 кг, 1000 RPM, Клас A++, LED, Бяла

Избирайки пералня Slim Beko WKB61032Y, можете да се възползвате от чудесната технология AquaFusion. За да предотврати изтичането на препарата в канала, AquaFusion запечатва изхода на тръбата до цикъла на изплакване и позволява да се възползвате изцяло от препарата. Резултатът е повече от задоволителен – ефективно почистване и значително по-чисти дрехи, едновременно с това AquaFusion спестява 10% от перилния препарат при всяко пране.

Клас на енергийна ефективност A++
Пералня с отлична производителност и по отношение на ефикасност, и по отношение на изпиране.

Технология Silent Tech
Специално разработената странична стена по технологията Silent Tech намалява вибрациите. Заедно със специалните програми, двигателят и допълнителната изолация на изключително тихата технология за пране ще внесете спокойствие във Вашия дом. Нивото на шума по време на работа е 7 пъти по-тихо в сравнение с обикновените перални машини.

Грижа за тъмните дрехи
Пералня Slim Beko WKB61032Y ще зарадва всички любители и притежатели на тъмни дрехи. Тя има специална програма за тъмно оцветени синтетични или памучни дрехи, която е подходяща за тъмни или цветни облекла с възможност за избледняване.

Програма за вълнени дрехи
Тя изпира деликатно вълнените дрехи и то много по-добре дори отколкото при ръчно пране. Този специален перилен цикъл с интелигентното си управление осигурява изпиране на вълнените дрехи без повреда. А най-хубавото е, че с оптималното регулиране на количеството на водата тъканите не абсорбират твърде много течност и не се разтягат или променят формата си.

Програма Daily Express
Програмата за ежедневно експресно пране е създадена да пере бързо леко замърсено памучно пране без петна, особено дрехи, които са носени само веднъж, като хавлии за баня, калъфи за одеяла, спортно облекло, ежедневни дрехи и др. Можете да заредите пералнята при пълен капацитет и да изперете при 30 ºC само за 39 минути.

Програма Baby Protect
Какво личи от името й, тази програма, осигуряваща отлични резултати, е създадена за облекла, изискващи специални грижи, като бебешки дрешки или облекла на хора, които страдат от алергии или чувствителна кожа.

Програма Handwash
Още една отлична програма, благодарение на която ще изперете безопасно деликатните тъкани, подходящи за ръчно пране, като коприна или кашмир. Тя създава особено внимателно перилно действие, за да получите най-добрия резултат, от който деликатните тъкани се нуждаят.

Програма Mix 40
Тази програма е създадена за едновременно пране на синтетични и памучни дрехи.

С отличните си характеристики, обмислени програми, красив дизайн и добро съотношение качество/цена, Пералня Slim Beko WKB61032Y е един чудесен избор за всеки дом.

Save

Save

Вашият коментар

Top