Ти си тук
Начало > Ортопедичен матрак Kring Azzura, 160 x 200 cм

Ортопедичен матрак Kring Azzura, 160 x 200 cм

Ортопедичен матрак Kring Azzura, 160 x 200 cм

В тази статия ще ви запознаем с основните характеристики на Ортопедичен матрак Kring Azzura.

Ортопедичен матрак Kring Azzura, 160 x 200 cм

Ето какво можете да очаквате от него:

Kring Azzura е перфектен избор за тези, които обичат твърди матраци с мемори пяна. Под горния слой има още два от полиуретанова пяна, които в комбинация осигуряват максимална ергономичност и комфорт. Матракът е покрит с калъф от висококачествен ватиран полиестер, който е антибактериален и поддържа добра вентилация по време на сън. Благодарение на ципа калъфът може да се сваля и да се пере в пералня при 30 градуса.

Ортопедичният матрак Kring Azzura е двулицев. В зависимост от вашите предпочитания можете да избирате от две нива на твърдост. Част от полиуретановата пяна е по-стегната и профилирана за микро-масажен ефект на тялото.

Слоят от мемори пяна от едната страна ще заеме точната форма на тялото ви и ще помогне да освободите напрежението от точките, където обикновено се насъбира (гърба и краката). По този начин мускулите ви ще се отпуснат по време на сън. Мемори пяната поема всяко движение, така че ако единият стане от спалнята, другият изобщо няма да се събуди.

Структура на матрака: Високоеластична полиуретанова пяна. Мемори пяна. Калъф от 100% полиестер със синтетично ватирано покритие с плътност 200 гр / м2. 3D релеф за допълнителен комфорт. Цип за сваляне и пране на калъфа.

Ортопедичен матрак Kring Azzura можете да намерите в следните размери: 90×200 см Виж тук, 140×200 см Виж тук, 160 x 200 cм Виж тук, 180×200 см Виж тук.

Ортопедичен матрак Kring Azzura, 160 x 200 cм

* Максимална ергономичност и комфорт.
* Мемори пяна.

Save

Save

Вашият коментар

Top