Ти си тук
Начало > Новият албум на Графа „Моменти“ с рекордни продажби

Новият албум на Графа „Моменти“ с рекордни продажби

Албумът на Графа „Моменти“

Издаденият само преди броени дни албум на Графа „Моменти“ регистрира рекордни за българския пазар продажби, съобщава с голяма гордост лейбъла му Монте Мюзик.
Влади Ампов работи по албума близо година, за да зарадава феновете и почитателите на качествената българска музика. За „Моменти“ Графа споделя, че е едно от най-вдъхновените му и емоционални творения, много музикален, много дълбок и искрен.

Албумът на Графа „Моменти“
Албумът на Графа „Моменти“

В компактдиска са включени пет нови трака, дуета с Белослава „Сън“, хитовете „Домино“, „Drama Queen“, „Моменти“, „Седемте езера“, „На ръба на лудостта“ с Михаела Филева и 3 ремикса.

На официалния фейсбук профил на Графа валят съобщения от фенове, които споделят суперлативи за новия албум на музиканта, който в момента е на първото си европейско турне. Концертите във Виена, Лондон, Брюксел и Амстердам минаха изключително успешно. Тази седмица предстоят концерти в Германия и Швейцария, като три от тях – във Франкфурт, Мюнхен и Цюрих, са част от фестивал за българска музика със специални гости Деси Добрева, Валди Тотев и Васко Кръпката. Последните дати от турнето са в Мадрид и Барселона, където българската общност с нетърпение очаква любимия си изпълнител.

Графа – Моменти

Графа – Drama Queen

Вашият коментар

Top