Ти си тук
Начало > Моето приключение в дивото: 1800 километра по Тихоокеанския хребетен път

Моето приключение в дивото: 1800 километра по Тихоокеанския хребетен път

Моето приключение в дивото: 1800 километра по Тихоокеанския хребетен път. Черил Стрейд

Моето приключение в дивото

1800 километра по Тихоокеанския хребетен път

Запленяващ, възхитително откровен мемоар: разказ за 1800-километров солов преход, който разтърсва душата на млада жена, преживяла тежка житейска катастрофа, и й помага да намери себе си.

На двайсет и две годишна възраст Черил Стрейд смята, че е загубила всичко. След смъртта на майка й семейството й се разпада, а не след дълго рухва и собственият й брак. Четири години по-късно, останала без нищо за губене, Черил взима най-импулсивното решение в живота си – да извърви Тихоокеанския хребетен път, от пустинята Мохаве през Калифорния и Орегон, чак до щата Вашингтон – и то съвсем сама. Няма никакъв опит в преходите на големи разстояния, а самият планински път за нея е „просто идея, неясна и загадъчна, чудновата и многообещаваща“. А какво обещание крие? Възможността да подреди объркания си живот.

Стрейд се изправя лице в лице с гърмящи змии и черни мечки, с непоносими горещини и рекордни снеговалежи, с красотата и самотата на планинската пътека. Разказана увлекателно, преливаща от топлота и чувство за хумор, „Моето приключение в дивото“ разкрива страховете и радостите на една млада жена в устрема й да върви напред въпреки трудностите, които не само ще закалят волята й, но и в края на краищата ще излекуват душата й.

Моето приключение в дивото: 1800 километра по Тихоокеанския хребетен път

Разказана увлекателно, преливаща от топлота и чувство за хумор, книгата разкрива страховете и радостите на една млада жена в устрема й да върви напред въпреки трудностите.

Вашият коментар

Top