Ти си тук
Начало > Кой ще получи Златна игла 2017?

Кой ще получи Златна игла 2017?

Златна игла 2017! Годишни награди на Академията за мода!

Златна игла 2017! Годишни награди на Академията за мода!

На 28-ми февруари 2017 година в Рамада София Хотел ще се проведе гала-вечер и ревю-спектакъл по случай церемонията за връчване на годишните модни награди „Златна игла 2017“ на Академията за мода. Високият приз ще бъде връчен в категориите: „Дизайнер на годината“, „Модна къща на годината“, „Модна иновация“, „Моден гримьор“, „Моден фотограф“ и „Най-добър млад дизайнер“.

Имената на новите носители на „Златна игла“ до последно ще се пазят в тайна и ще бъдат съобщени на официалната церемония в присъствието на много ВИП гости и представители на медиите. За големите призове вече гласува жури от 30-те най-добри модни и лайфстайл журналисти от печатните и електронни медии у нас с председател проф. Любомир Стойков.

Модел на дизайнера Христо Чучев
Модел на дизайнера Христо Чучев. Фото: Костадин Кръстев – Коко/От игла до конец

Преди церемонията своите най-нови модни творения ще покажат изтъкнати български дизайнери и модни къщи. В ревю-спектакъла ще бъдат представени избрани модели от актуалните колекции на „Романтика Фешън“ с дизайнер София Борисова – трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода, дизайнерът Христо Чучев, българската марка очила „Квят“, галерия-бутик „РоРа“ с дизайнер Росица Рангелова, модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава Дамянова и Никола Карадамянов и „Палома Фешън“ с дизайнер Поля Кинова.

По повод предстоящата церемония проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, сподели: „Годишните награди „Златна игла“ на Академията за мода са изключително важен индикатор за развитието и успехите на българския моден дизайн, на модната и рекламна фотография, гримьорство и стайлинг. Тези авторитетни призове изразяват мнението и оценките на лайфстайл журналистите у нас. Смисълът и мисията на Златната игла е да се стимулират усилията на нашите модни творци, да се открои постигнатото от тях, да се подчертае тяхната креативност, модерност и оригиналност!“.

Водеща на гала-вечерта ще бъде чаровната Гери Дончева, облечена в тоалет на Христо Чучев, а за нейната стилна прическа ще се погрижат професионалистите от Selena ES.

Гери Дончева ще бъде водеща на „Златна игла 2017“
Гери Дончева ще бъде водеща на „Златна игла 2017“

Участие по време на „Златна игла 2017“ ще има певицата и актриса Марина Кискинова със специално подготвени за събитието кавъри на едни от най-известните хитове в момента. Подготовката на ревю-спектакъла е поверена на Боян Караиванов. За грима на манекените ще се погрижат професионалистите от Max Factor, а за прическите – от салон за красота Beauty Club.

Статуетката „Златна игла“ по традиция е дело на най-добрия български бижутер Анжело Красини.

сн 1: Статуетката Златна игла. Фото: Хайлайф/От игла до конец
сн 2: Модел на дизайнера Христо Чучев. Фото: Костадин Кръстев – Коко/От игла до конец
сн 3: Гери Дончева ще бъде водеща на „Златна игла 2017“. Фото: Личен архив

Save

Save

Save

Save

Вашият коментар

Top