Ти си тук
Начало > Една целувка и 2 билета на цената на 1 в театър „Българска армия“

Една целувка и 2 билета на цената на 1 в театър „Българска армия“

Една целувка и 2 билета на цената на 1 в театър „Българска армия“

Дни на влюбените 13-14 февруари – театър „Българска армия“

Ако 14-ти февруари ви изправя пред непосилния въпрос „Какво да подаря на любимия/любимата си?!“, театър „Българска армия“ ви предоставя възможност за бързо и лесно решение! Една целувка пред любопитния поглед на касиерката и… един билет за двама влюбени!

В два поредни дни – 13-ти и 14-ти февруари, само срещу една целувка, може да вземете 2 билета на цената на 1 за всички постановки на театър „Българска армия“ през февруари, март и април. В пурпурните кадифени кресла с преплетени в сумрака ръце и потънали в театрална омая, може да подарите на любимия човек не просто билет, а истинско преживяване, което дълго ще помни.

Постановките, в които ще разпознаете любовта, през месецът на влюбените (и не само тогава) са:
21 (вторник) „В полите на Витоша“ ни припомня за историческата любов на самия автор на пиесата П. К. Яворов и любимата му Мина. Написана преди повече от век, историята им продължава да вълнува и събужда емоциите на зрителите.
22 (сряда) „Отело“ ни разказва за пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за страст, измама, ревност…
23 (четвъртък) „Жан и Беатрис“, е най-новият спектакъл в театър„Българка армия“, в който Елена Петрова и Иван Радоев ще изживеят своята съвременна приказка за любовта и парите.
Същата вечер, но на голяма сцена, ви очаква „Железният светилник“ по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко.
24 (петък) „Йерма“ ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието.
Отново в петък на камерна сцена Миракъл – „Една нощ с теб“, където ще познаете лицата на Стефка Янорова, номинирана с ИКАР 2017 за главна женска роля, и Георги Кадурин. В една приказка за неостаряващата и незгасваща любов.
25 (събота) „Колко е важно да бъдеш сериозен“ – комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.
27 (неделя) „Завещанието на целомъдрения женкар“ е романтична комедия с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.
28 (понеделник) „Тартюф“ ви обещава истинско забавление с измамника Тартюф чиято любов е безкруполна. В ролита ще видите номинираните за ИКАР 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

Касата на театър „Българска армия“ ви очаква на 13-ти и 14-ти февруари, за да подарите на себе си и на половинката си още един незабравим момент!

Вашият коментар

Top