Ти си тук
Начало > Дора Изследователката: Моята първа книжка с пъзели 2

Дора Изследователката: Моята първа книжка с пъзели 2

Дора Изследователката: Моята първа книжка с пъзели 2

Още една фантастична книжка с пет пъзела за деца над 3 години!

Виждали ли сте танцуващ папагал? А вълшебна градина, в която всяко цвете е с различен цвят? На 9-ти май излиза още една фантастична, занимателна, невероятно красива книжка от серията за Дора изследователката!
„Моята първа книжка с пъзели 2“ е вдъхновяващо преживяване за всички дечица, навършили 3 годинки! Книжката съдържа пет пъзела с участието на добре познатите герои и приятели на Дора. Децата могат да ползват изображението под всеки пъзел като ориентир, а накрая ще прочетат получените истории и ще се забавляват със случките в тях. Освен че е увлекателна, книжката предизвиква въображението, способността за концентрация и визуалната памет на малките палавници и ги кара да изпитват удовлетворение, че са постигнали нещо сами.

Проектът Дора изследователката

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ има шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на малчугани на възраст от 3 до 9 години по всички краища на света. Книжките за будното момиченце са прекрасно илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет. А книжките с пъзели без съмнение са сред най-предпочитаните заглавия за малчуганите в цял свят.

Вашият коментар

Top