Ти си тук
Начало > „Да разлаем съседите още веднъж“ с премиера на 13-ти май

„Да разлаем съседите още веднъж“ с премиера на 13-ти май

Да разлаем съседите още веднъж

Към „ветераните“ в поредицата Сет Роугън, Зак Ефрон и Роуз Бърн се присъединява Клои Грейс Морец за втората част на най-касовата оригинална комедия на 2014 г. – „Да разлаем съседите още веднъж“. Никълъс Столър е отново режисьор на лентата, която разказва какво се случва, когато волята на родителите се сблъсква с връзките на женското общество.

Сега, когато Мак (Роугън) и Кели Раднър (Бърн) са в очакване на второто си дете, семейството се подготвя да направи последната крачка към света на възрастните: да се преместят в предградията. Но точно, когато си мислят, че са си върнали квартала и е безопасно да пуснат къщата си на пазара за недвижими имоти, в съседство се нанасят нови наематели – колежанско общество, по-безконтролно и откачено от Теди (Ефрон) и братята му.

Отблъснати от сексистката ограничителна система на университета, нетрадиционните дами от Капа Ен Ю са решени да основат собствено общество, където могат да правят каквото си искат. Когато Шелби (Морец) и сестрите й Бет (Кирси Клемон) и Нора (Бини Фелдстийн) откриват идеалната къща точно до университета им, са убедени, че няма да позволят на факта, че се намира на спокойна уличка, да им провали партито.

Принудени да се обърнат към единствения си бивш съсед, който има уменията да разкара колежанките, Мак и Кели довеждат харизматичния Теди като скрито оръжие. Ако успее да се внедри в обещството с помощта на чара си, 30-годишният младеж ще успее да разпръсне момичетата и да върне спокойствието в квартала.

Да разлаем съседите още веднъж – трейлър. Премиерна дата: 13 май.

Жанр: Комедия
Актьорски състав: Сет Роугън, Зак Ефрон, Роуз Бърн, Клоуи Грейс Морец, Кристофър Минц-Плас, Дейв Франко, Ике Баринхолц, Селена Гомес и Лиса Кудроу
Режисьор: Никълъс Столър
Сценарист: Сет Роугън, Никълъс Столър, Еван Голдбърг, Андрю Дж Коен, Брендън О‘Брайън
Продуценти: Сет Роугън, Еван Голдбърг, Джеймс Вийвър
Изп. Продуценти: Нейтън Каан, Джо Дрейк, Брайън Бел, Андрю Дж.
Коен, Брендън О‘Брайън

Вашият коментар

Top