Ти си тук
Начало > Фитнес гривна Fitbit Alta, Large, Черна

Фитнес гривна Fitbit Alta, Large, Черна

Фитнес гривна Fitbit Alta, Large, Черна

В тази статия ще ви запознаем с основните характеристики на Фитнес гривна Fitbit Alta.

Фитнес гривна Fitbit Alta, Large, Черна

Ето какво можете да очаквате от нея:

Гривната дава стимул да бъдете активни през деня, напомняйки ви да се упражнявате и автоматично разпознавайки и записвайки упражненията, които правите, със SmartTrack, който следи активните периоди, без да е необходимо да докосвате каквито и да е бутони. Използвайки я получавате незабавен достъп до своите извършени дейности и известия на OLED дисплея. Също така можете да я носите в продължение на 5 дни и нощи без да се налага зареждане.

Fitbit Alta автоматично следи периодите на сън, за да ви помогне да се адаптирате към навиците си и да се насладите на по-спокоен сън. Можете да зададете тиха аларма на Fitbit приложението и гривната ще започне да вибрира, за да ви събуди в определеното време.

Сега можете да постигнете целта си, използвайки безплатното приложение Fitbit. Fitbit Alta се синхронизира автоматично с над 200 безжични устройства с най-новите IOS, Android, и Windows, използвайки Bluetooth 4.0. Alta Fitbit е устойчив при потене, дъжд и напръскване, но не потапяйте във вода. Не е препоръчително да се носи под душа. All-Day Activity & Sleep – отброява стъпките, измерва разстоянията и изгорените калории през целия ден.

Фитнес гривна Fitbit Alta е изработена от гъвкав материал, подобен на този, използван в спортните часовници, и закопчалка от хирургическа неръждаема стомана.

Фитнес гривна Fitbit Alta, Large, Черна

* Отброява стъпките, измерва разстоянията и изгорените калории.
* Следи периодите на сън.
* 5 дни и нощи без да се налага зареждане.

Вашият коментар

Top