Ти си тук
Начало > Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60″ (152 см), 4k Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60″ (152 см), 4k Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60" (152 см), 4k Ultra HD

В тази статия ще ви запознаем с четири основни характеристики на Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000.

Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60″ (152 см), 4k Ultra HD

Ето какво можете да очаквате от него:

1. 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.
Вашият UHD телевизор Samsung предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD. Насладете се на прецизни, истински и живи цветове – картина, която е оптимизирана за още по-голяма яснота и детайлност.

2. Незабавен достъп до вашето съдържание.
Забавната лента с менюта на смарт телевизора ви осигурява по-бърз, по-плавен и интуитивен достъп до цялото съдържание, което обичате. Няма нужда да се бавите и да търсите желаното съдържание – телевизорът запомня хронологията и поставя най-често използваното точно пред очите ви в лентата с менюта. Също така смарт телевизорът Samsung непрекъснато ви препоръчва подбрано ново съдържание.

Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60" (152 см), 4k Ultra HD
Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60″ (152 см), 4k Ultra HD

3. Отлична синхронизация между телевизора и мобилните ви устройства.
Функцията Easy Sharing (Лесно споделяне) на Samsung улеснява споделянето на съдържание между телевизора и мобилните ви устройства. Независимо дали искате да споделите със семейството си смешен видеоклип на смартфона си, или да продължите да гледате на голям екран телевизионно предаване, което сте гледали по пътя за вкъщи, прехвърлянето на телевизора става лесно. Смарт телевизорът Samsung улавя сигнала, когато устройството е наблизо, и безпроблемно възпроизвежда съдържанието с разделителна способност, която е оптимална за големия екран. Тази функция работи и в обратната посока, като ви дава възможност да станете веднага мобилни и свободно да се движите из къщи, като продължавате да гледате любимото си съдържание на мобилното си устройство.

4. Започнете деня с подготвена за вас ежедневна информация.
Можете да започвате деня със специално подготвена за вас ежедневна подробна информация на големия екран на вашия телевизор Samsung. Тъй като работи синхронизирано с алармата, настроена на смартфона ви, той ще се включва автоматично и ще ви осигурява информацията, която ви е необходима за ободрително начало на деня.

Телевизор Smart LED Samsung 60JU6000, 60" (152 см), 4k Ultra HD

* 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.
* Истински и живи цветове.
* По-голяма яснота и детайлност.

Save

Save

Save

Save

Вашият коментар

Top