Ти си тук
Начало > Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55″ (138 см) Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55″ (138 см) Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55" (138 см) Ultra HD

В тази статия ще ви запознаем с десет основни характеристики на Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400.

Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55″ (138 см) Ultra HD

Ето какво можете да очаквате от него:

1. 4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD.
Телевизорът предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD. Насладете се на истински и живи цветове – картина, която е оптимизирана за още по-голяма яснота и детайлност.

2. Усещане за 3D ефект на телевизор с плосък екран.
Чрез функцията Contrast Enhancer автоматично прилага различни нива на увеличаване на контраста в различни области и обекти на екрана, създавайки усещане за 3D ефект.

Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55" (138 см) Ultra HD
Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55″ (138 см) Ultra HD

3. По-въздействащи цветове с Wide Colour Enhancer.
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли.

4. Технология Micro Dimming Pro.
Подобрената технология за сегментирано затъмняване на Samsung ви позволява да се наслаждавате на много по-живо и драматично гледане с по-дълбоки тъмни и по-чисти бели нюанси. Технологията Micro Dimming Pro обработва изображението като го разделя на два пъти повече блокове от стандартната технология Micro Dimming, предоставяйки още по-силно увеличаване на контраста.

5. Интуитивен потребителски интерфейс.
Усъвършенстваният потребителски интерфейс на Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55″ (138 см) Ultra HD е интуитивен, а платформата изобилства от забавления и функции.

Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55" (138 см) Ultra HD
Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55″ (138 см) Ultra HD

6. Синхронизация между телевизора и мобилните ви устройства.
Функцията Easy Sharing улеснява споделянето на съдържание между телевизора и мобилните ви устройства. Независимо дали искате да споделите със семейството си смешен видеоклип на смартфона си, или искате да продължите да гледате на голям екран телевизионно предаване, прехвърлянето на телевизора става лесно. Той улавя сигнала, когато устройството е наблизо, и безпроблемно възпроизвежда съдържанието с разделителна способност, която е оптимална за големия екран. Тази функция работи и в обратната посока.

7. Незабавен достъп до вашето съдържание.
Забавната лента с менюта осигурява по-бърз, плавен и интуитивен достъп до цялото съдържание, което обичате. Също така телевизорът запомня хронологията и поставя най-често използваното съдържание точно пред очите ви в лентата с менюта.

8. Мощен четириядрен процесор.
Благодарение на мощния четириядрен процесор смарт телевизорът Samsung предлага усъвършенствани работни характеристики. Ще забележите разликата веднага при по-бързото едновременно изпълнение на няколко задачи и при превключването между възпроизвеждане на съдържание и преглед на уеб страници, както и при по-плавното управление.

9. Мултимедиен център за забавления.
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.

10. Гледайте филми от USB памет.
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика.

Телевизор Smart LED Samsung 55JU6400, 55" (138 см) Ultra HD

* 4 пъти по-висока разделителна способност от Full HD.
* По-въздействащи цветове.
* Интуитивен потребителски интерфейс.

Save

Save

Save

Вашият коментар

Top