Ти си тук
Начало > Телевизор LED Smart Samsung, 55″(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD

Телевизор LED Smart Samsung, 55″(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD

Телевизор LED Smart Samsung, 55"(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD

В тази статия ще ви запознаем с девет основни характеристики на Телевизор LED Smart Samsung 55KU6402.

Телевизор LED Smart Samsung, 55″(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD

Ето какво можете да очаквате от него:

Модерен телевизор от ново поколение с много функции и възможности. Той е с диагонал на екрана от 138 см. Матрицата е с разделителна способност 3840 x 2160, съотношението на страните на изображението е 16:9. Моделът може да бъде използван като монитор.

Телевизор LED Smart Samsung, 55″(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD разполага с DVB-T/C/S/S2 цифров тунер, вход за антена и вграден мултимедиен плеър. Аудио системата е Dolby Digital Plus. Моделът има на разположение Слот CI+. Телевизорът е с 2 на брой USB 2.0 порта и 3 на брой HDMI порта.

1. Великолепна 4K UHD разделителна способност.
С Телевизор LED Smart Samsung, 55″(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD ще се насладите на реалистични детайли с разделителна способност, 4 пъти по-голяма от тази на Full HD телевизорите, живи цветове и яркост.

2. Active Crystal Color.
Открийте красотата на естествените цветове, благодарение на технологията Active Crystal Color, която заменя технологията LED с допълнителен източник на светлина към синята LED. Тя предлага по-голяма чистота на бялата светлина, което осигурява по-широка цветова гама и по-естествени цветове. Дори намалява консумацията на енергията.

3. Автоматично увеличаване на дълбочината.
Auto Depth Enhancer прилага различни нива на контраст към различните зони от екрана, за да придаде невероятна дълбочина на изображението.

4. По-голямо зрително поле.
Плавната крива на извития телевизор Samsung ви помага да застанете точно в център на действието, като осигурява по-голямо зрително поле и еднородно разстояние за гледане в сравнение с точката, в която обикновено се застава.

5. Бърз достъп до всички източници на съдържание.
Новият смарт концентратор осигурява единична точка за достъп до Live TV (Телевизия в реално време), Over The Top (OTT), игри и много други. Имате достъп до любимото си съдържание веднага щом включат телевизора.

6. UHD Dimming.
Технологията за локално затъмнение на изображението UHD Dimming осигурява оптимизиран контраст, цветове и рязкост, за да предостави качество на изображението, близко до реалността.

7. Споделяйте лесно съдържанието си чрез телевизора.
Прехвърляйте снимки, видеоклипове и музика от мобилния телефон и компютъра към смарт телевизора с помощта на приложението Samsung Smart View. То ви осигурява забележително сближаване и лесна свързаност с повечето от персоналните устройства.

8. Мощен четириядрен процесор.
Мощният четириядрен процесор ускорява работата на смарт телевизора Samsung, така че да реагира моментално на командите и на стартираните приложения. Освен това ви осигурява необходимата скорост, за да се наслаждавате на работа в многозадачен режим чрез екрана Multi-Link.

9. ConnectShare.
Посредством ConnectShare можете да гледате разнообразно съдържание само с една стъпка. Просто включете своето USB или HDD устройство в телевизора и се наслаждавайте на филми, музика и снимки на големия екран.

Телевизор LED Smart Samsung, 55"(138 cм), 55KU6402, 4K Ultra HD

* Великолепна 4K UHD разделителна способност.
* Живи цветове и яркост.
* По-голямо зрително поле.

Вашият коментар

Top