Ти си тук
Начало > Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

В тази статия ще ви запознаем с основните характеристики на Пералня Beko WTE7502B0. Пералнята има капацитет от 7 кг. и е с предно зареждане. Центрофуга (об/мин) 1000. Вид дисплей LED. Енергийна ефективност A+++. Нивото на шума при центрофугиране е dB(A) 75. Нивото на шума при пране е dB(A) 64. Размерите й са (В x Ш x Д см) 84 x 60 x 45. Пералня Beko WTE7502B0 разполага с 15 чудесни програми за пране. Сега ще ви запознаем по-подробно с 10 от тях:

Пералня Beko WTE7502B0

Програми:

1. Baby Protect.
Тази програма със своите комбинирани цикли на интензивно пране и изплакване е създадена за облекла, изискващи специални грижи, като бебешки дрешки или облекла на хора, които страдат от алергии или чувствителна кожа.

2. Dark care.
Beko WTE7502B0 предлага специална програма за тъмно оцветени синтетични или памучни дрехи. Тя е подходяща за тъмни или цветни облекла с възможност за избледняване. Програмата изпира при ниска температура и ниска скорост на центрофугиране с бавни механични движения и наливане на повече вода в цикъла на изплакване. Препоръчителни за тъмното пране са течните перилни препарати или шампоан за вълна.

3. Програма за ризи.
Пералня Beko WTE7502B0 има и специална програма за ризи, която предлага по-малко механични движения, а температурата е установена на 40 ºC, за да се осигури минимизиране на повредите по ризите.

4. Sport.
Още една чудесна програма, която е предвидена специално за пране на спортни дрехи. Тя е за всички, които обичат спорта и тренировките. Програмата пере при 40 °C и се препоръчва за леко замърсени синтетични/памучни спортни дрехи.

5. Xpress Super Short 14`.
Подходяща програма за малко количество леко замърсени дрехи без петна, като чорапи, хавлии, чаршафи и тениски, които са използвани само веднъж. Супер кратката експресна програма изпира 2 кг пране при температура 0-30 ºC и то само за кратките 14 минути.

6. Daily Express.
Програмата за ежедневно експресно пране пере бързо леко замърсено памучно пране без петна, особено дрехи, които са носени само веднъж, като хавлии за баня, калъфи за одеяла, спортно облекло, ежедневни дрехи и др. Можете да заредите пералнята при пълен капацитет и да изперете при 30 ºC и то само за 39 минути. Програмата освен това позволява пране при всички температури между 0-90 ºC.

7. Програма за вълна.
Перфектна програма за вълнени дрехи. Изпира деликатно – с оптималното регулиране на количеството на водата тъканите не абсорбират твърде много течност и не се разтягат или променят формата си.

8. Ръчно пране.
Програмата позволява безопасно да изперете деликатните тъкани, подходящи за ръчно пране, като коприна или кашмир.

9. Макс. 40.
Създадена за едновременно пране на синтетични и памучни дрехи при едно пране.

10. Pet hair removal.
Тази програма е едно чудесно и интелигентно решение на Beko за любителите на животни. Функция за отстраняване на косми от прането по време на перилния цикъл. При избор на тази функция машината добавя цикъл на предпране и изплакване към обикновения цикъл.

С отличните си програми и хубав дизайн, Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++ е един перфектен избор за всеки дом.

Вашият коментар

Top