Ти си тук
Начало > Дневен хороскоп

Прочети твоя дневен хороскоп!


Хороскоп за 28 юли 2021
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще сте готови да се справите с предизвикателствата на битието, най-вече в паричен план. Доста добре ще разпределите средствата, но е хубаво да не бъдете прекалено стиснати, все пак лятото е период на изобилието, все отнякъде нещо ще се появи.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес може да сте малко дистанцирани от събитията, но това няма да ви тежи много. Имате нужда да се вгледате малко повече в себе си. Дайте простор на въображението си и току-виж сте направили нещо почти гениално, в никакъв случай не бездействайте.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Имате нужда от малко емоционална разтуха. Прекалено навътре вземате всичко и това малко ви е поизтощило психически. Най-добре се занимавайте с неща, които можете бързо да приключите, не се разтакавайте и избягвайте да оставяте недовършени дела за утре.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Не очаквайте нови финансови възможности и големи приходи именно днес. Удобен момент да разпределите отговорностите си, естествено главно между другите. Дайте простор на организаторските си способности.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще научите интересни неща, но внимавайте с кого ги споделяте. Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да крещите и да използвате непочтени средства.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще разберете интересни неща за себе си, но опитайте да бъдете безпристрастни, доколкото е възможно. Не се съдете твърде строго. Погълнати в себепознанието може да не забележите, че има хора около вас, желаещи да ви подведат. Не пренебрегвайте малките неща, които ви впечатляват.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес може да осъществите много ценни контакти. Саморекламирайте се, но умерено. Ден, в който бихте могли да се представите в най-добрата светлина, използвайте го подобаващо.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес смело може да раздавате правосъдие, най-малкото ще се опитате да сте справедливи и да не се влияете от субективни фактори. Денят е подходящ за уреждане на разни въпроси, което е свързано с ходене по учреждения и
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Един доста добър ден, в който ще се чувствате ентусиазирани и вдъхновени и притесненията от вчера ще ви се струват само лош сън. Понякога е хубаво да може човек бързо като вас да сменя настроенията си.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Хармоничен ден, но ще имате нужда от провокации, за да направите нещо сериозно. Добър ден за обществени изяви и най-вече за партита и друг тип светски събирания. Капиталовложенията ще са особено успешни.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Имате сериозен шанс да се справите с неща, които досега са ви затруднявали. Хубав момент да действате смело и решително, готови сте дори да рискувате, да не се колебаете, а да сте смели и дори малко безразсъдни.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес ще се чувствате страхотно и нищо няма да е в състояние да помрачи настроението ви. Като добавим, че ще сте неизмеримо привлекателни, просто никой няма да е в състояние нищо да ви откаже. Не преувеличавайте правомощията си все пак.
Хороскопи от astro5.net
Top