Ти си тук
Начало > Дневен хороскоп

Прочети твоя дневен хороскоп!


Хороскоп за 21 октомври 2018
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Един успешен ден.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Един много приятен ден. Ще се чувствате енергични и готови за подвизи. И ще искате всички да го забележат. Хазартният ви дух ще се възбуди и ще ви подтикне да направите някои не много редни неща.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Нервен ден, ще трябва да се справите с нещата с малко повече усилия. За щастие увереността ви ще е достатъчно, а и късметът няма да ви изостави. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред шефовете, но недейте да бъдете лицемерни.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Ще демонстрирате спокойствие, но дали наистина се чувствате по този начин. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ситуацията, в която се намирате в момента е променлива. Бъдете готови да приемете новото положение на нещата, без да драматизирате излишно.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Малко разсеяни започвате днешния ден, с желание да избягате от всички досадни задължения. С напредването на деня ще „влезете в час“ и всичко ще започне да ви става по-интересно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Обръщайте по-малко внимание на това какво говорят и по-голямо на това какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще ви се струват напълно нормални най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни замъци ще се задържат удивително дълго. Защо пък да не направите и нещо от по-устойчив материал…
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Многообещаващ ден. Ще можете да прокарате вашата линия на поведение, но не бъдете прекалено агресивни. Контактите с чужбина могат да се окажат много полезни, така че им обърнете по-сериозно внимание.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Ще се чувствате много по-бодри и настроението ви ще е твърде оптимистично. Подходящ ден за контакти и разговори особено с хора, които идват отдалеч.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Отново ще имате много задачи, но този път ще се наложи да контактувате и с повече хора. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Не разчитайте много на късмета си що се отнася до връзки с държавните органи. Не е разумно да вземате пари в заем.
Хороскопи от astro5.net
Top