Ти си тук
Начало > Дневен хороскоп

Прочети твоя дневен хороскоп!


Хороскоп за 27 октомври 2020
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес най-добре бихте се почувствали, ако положите малко усилия и разчистите всичко ненужно. Хем ще освободите място за нещо ново (не само символично), хем ще разсеете напрежението, което изпитвате.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес рискувате да изгубите изгодната си позиция да бъдете виновни за всичко. Опитайте да не пришпорвате нещата, насила нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Забързано започвате новия ден. Още от сутринта ще имате доста телефонни разговори и писма, които ще чакат отговор. Ами организирайте другите да свършат нещата, в това поне нямате равни.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Ако не можете да си позволите разкоша днес да пътешествате, опитайте поне за два часа да смените обстановката. Иначе душата ви ще изгаря от желание за нови впечатления.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще ви ограничават само онези граници, които сами си поставите. Не злоупотребявайте с откриващите се пред вас възможности.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес може да ви се наложи да работите на показ, старателно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е необходимо накрая, ако някой се опита да ви обвини в бездействие.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

В добра кондиция започвате деня. Настроени сте да сложите ред във всичко, дано да намерите кой да ви подкрепи. Ако представите по подходящ начин идеите си, несъмнено ще намерите поддръжници.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изтощителност ще прилича на пристъп от радикулит. На околните ще смятат, че им е провървяло, ако при вашите пристъпи разрушите единствено собствения си дом.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достойнство. По-добре се занимавайте с онова, което наистина ви радва.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Ограничете действията до собствените си интереси, така ще икономисате сума време и сили. Ако някой не може да се справи със собствените си задачи, не означава, че с тях трябва да се справите вие.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Шеговито започвате този ден. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, но пък сте толкова творчески настроени, че дори и малките грешки ще ви бъдат простени (но не разчитайте на това).
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днешният ден прекарайте в приятна компания. Ако все още не са ви поканили някъде на парти – организирайте го сами. Така поне имате предимството, че вие ще изберете присъстващите.
Хороскопи от astro5.net
Top