Ти си тук
Начало > Дневен хороскоп

Прочети твоя дневен хороскоп!


Хороскоп за 14 декември 2018
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Енергията направо ще извира от вас и това ще ви кара да се надценявате твърде много, да си поставяте неразрешими задачи. Опитайте се да сте по-практични и да живеете тук и сега.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще подхождате по-агресивно към нещата, които правите. Имате нужда от мнението на околните, за да осъзнаете къде се намирате. Вие много добре знаете каква е истината, но не пренебрегвайте чувствата на хората около вас, а е добре да им обръщате по-голямо внимание.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще усещате известно напрежение, което ще ви кара да действате припряно и недомислено. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после за невниманието си. Възможни са някои загуби по независещи от вас причини, с които ще трябва да се примирите.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко нервен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, успокойте “топката”. И не търсете виновни, просто действайте и всичко ще си дойде на мястото.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви притесняват разни дреболии. Май това е най-добрия начин да гледа човек на нещата, ако иска да запази душевното си здраве. Така че – спрете да се притеснявате.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Отделете време специално за себе си днес. Поглезете се предколедно и проверете дали сте купили всички необходими подаръци. Ден за организационна работа.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Може да ви се случат доста изненадващи събития, което би нарушило душевното ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги “слагайте на сърце”. Пътуванията може да се окажат не особено приятни, по-добре ги отложете за по-добри времена.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Имате достатъчно добри идеи, но ви липсва хъс, за да ги реализирате. В крайна сметка в това няма нищо лошо, по-важно е да правите нещата, които харесвате и по начина, който ви се нрави.Направете си план за действие. И го следвайте.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Трябва да се потрудите повече,за да бъдете себе си.В стремежа си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате чужди правила. Време е да си създадете свои.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Опитвате се да направите нещата по нов начин, но дали предварително сте премислили последствията от това? Гледайте по сериозно на правилата, независимо дали ви харесват или не. Все пак редно е нещата да си имат граници (или поне някои от тях).
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес ще сте малко по-нервни или просто ще сте разсеяни. Хубаво е да намерите начин да се усамотите и да се отпуснете. Един масаж ще ви дойде добре или пък малко танци.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да доведе до семейни скандали. При това никой няма да си спомни по какъв повод се е породило всичко това. Имате си достатъчно неща за вършене, та да си създавате допълнително натоварване.
Хороскопи от astro5.net
Top