Ти си тук
Начало > Дневен хороскоп

Прочети твоя дневен хороскоп!


Хороскоп за 14 август 2022
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Денят е хубав, особено втората му половина, може би, защото само няколко часа ви делят от почивката. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съвестно работата, а не да подвеждате околните.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще сте малко носталгично настроени и заради това може да пропуснете доста интересни възможности. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на съдбата.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Деловите ви действия едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но затова пък възможностите ви за развлечения непрекъснато ще се увеличават. Ако искате да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за любимия си човек.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от хората, с които работите. Яхнете това настроение докато е време.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

До обяд ще сте малко мудни и ще разчитате най-вече на другите, но следобед ще разберете защо на вълкът му е дебел вратът.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Да сте използвали късмета си през предишните два дни, защото днес ще ви се наложи доста да се потрудите. Не, че това ще ви е неприятно, но ще имате по-малко време за забавления.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, дори и некоректното отношение на колегите. Не позволявайте жегата да ви размекне, лесно могат да ви отмъкнат някои дреболии, така че пазете си портфейла.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

При вас всичко тече като по ноти, само внимавайте да не свирите фалшиво. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра новина, че ще получите парички.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, защото следобед може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с чужди средства.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес може да останете неприятно изненадани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има много спешни неща за вършене. Ще трябва да защитите авторитета си.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

До обяд ще имате доста сериозни отговорности, към които трябва да се отнесете по подобаващ начин. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.
Хороскопи от astro5.net
Top