Ти си тук
Начало > Дневен хороскоп

Прочети твоя дневен хороскоп!


Хороскоп за 13 април 2024
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще ви се наложи да се потрудите сериозно. Мърморенето и недоволството едва ли ще ви помогнат, така че просто се залавяйте за работа. Добре е да не влагате ненужни емоции и да не се преуморявате, защото нервната ви система е силно пренатоварена.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Мнението на приятелите ви ще е особено важно за вас днес, дори може да е решаващо за действията ви. Може би се осланяте на помощта им за предстоящия ремонт в къщата си. Бъдете готови и за не много ласкави отзиви на поканата ви.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Бихте могли да докажете детективските си качества при разбулване на секретна информация. Концентрацията ви и способността да разнищвате загадки ще са на нужната висота. Само не се заблуждавайте, че можете всичко, защото изтрезняването от тази заблуда може да е доста болезнено.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Май сте си поставили твърде много задачи за днес, а в същото време искате просто да поскитате и да побъбрите с приятели. Защо не промените графика си, в крайна сметка сами сте се набутали в този калъп. А и не всичко е толкова неотложно.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Стягайте багажа и тръгвайте нанякъде, простора мами навън, а и жаждата ви за приключения е толкова силна. Пролетта застъпва с пълна сила, а с нея и коктейла от хормони силно ви замайва. Просто тръгвайте навън и не му мислете много.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес ще трябва да претеглите приходите и разходите. Добре е да се замислите как да увеличите постъпленията и да не изпадате в безсмислени самоанализи. Не се изкушавайте да вземате пари на заем, много трудно ще ги върнете.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Много подходящ момент да се откажете от вредните си навици. Излишъкът от енергия може да ви накара да действате необмислено. Усеща се желанието ви за конфликти, овладейте го. Самооценката ви днес може да се окаже доста измамна.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще имате нужда от по-голяма доза търпение, все ще се намери кой да ви ядоса. Проявете повече разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения. Не се учудвайте и не се дразнете от глупостта на хората, за да не останете неприятно изненадани.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Чаровни сте не ще и дума, но сте склонни да използвате чара си, за да направите някои дребни пакости. Е, ако не прекалявате, всичко ще е наред, дори малко по-забавно от обикновено.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Работохолизмът понякога е хубаво нещо, но днес може да се почувствате напълно изчерпани и изтощени. Все пак днес е събота, дължите си малко почивка и добро отношение към самите себе си. Какво чакате.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Имате страхотни планове за днес, но гледайте да не ги провалите поради липса на средства. Не бъдете прекалено разточителни, правете си добре сметката. Може да зарадвате онези, които обичате и като измислите нещо забавно, не е нужно непременно да влагате купища пари.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Не е от най-лесните ви дни. Всичко ще се случва трудно и с цената на много усилия. Но пък ще разберете, че имате приятели, на които можете да разчитате и такива, които само са се правели на приятели.
Хороскопи от astro5.net
Top