Ти си тук
Начало > Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43″ (108 см), 4K Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43″ (108 см), 4K Ultra HD

Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43" (108 см), 4K Ultra HD

В тази статия ще ви запознаем с девет основни характеристики на Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672.

Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43″ (108 см), 4K Ultra HD

Ето какво можете да очаквате от него:

1. Великолепна 4K UHD разделителна способност.
Насладете се на реалистични детайли, живи цветове и яркост с разделителна способност, 4 пъти по-голяма от тази на Full HD телевизорите.

2. Естествени цветовe с Active Crystal Color.
Технологията Active Crystal Color заменя технологията LED с допълнителен източник на светлина към синята LED. Тя предлага по-голяма чистота на бялата светлина, което осигурява по-широка цветова гама и по-естествени цветове. Дори намалява консумацията на енергията.

Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43" (108 см), 4K Ultra HD
Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43″ (108 см), 4K Ultra HD

3. Auto Depth Enhancer.
Auto Depth Enhancer (Автоматично увеличаване на дълбочината) прилага различни нива на контраст към различните зони от екрана, за да придаде невероятна дълбочина на изображението.

4. По-голямо зрително поле.
Плавната крива на Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43″ (108 см), 4K Ultra HD ви помага да застанете точно в център на действието, като ви осигурява по-голямо зрително поле и еднородно разстояние за гледане в сравнение с точката, в която обикновено се застава.

5. Бърз достъп до любимото съдържание.
Новият Smart Hub е дефиниран по интуитивен начин и сега разполагате с достъп до любимото съдържание – телевизионни канали, приложения, игри – всичко това на едно място, веднага с включването на телевизора.

6. Споделяйте лесно съдържанието си чрез телевизора.
Прехвърляйте снимки, видеоклипове и музика от мобилния телефон и компютъра към смарт телевизора с помощта на приложението Samsung Smart View. То ви осигурява забележително сближаване и лесна свързаност с повечето от персоналните устройства.

7. Мощен четириядрен процесор.
Мощният четириядрен процесор ускорява работата на вашия смарт телевизор Samsung, така че да реагира моментално на командите и на стартираните приложения. Освен това ви осигурява необходимата скорост, за да се наслаждавате на работа в многозадачен режим чрез екрана Multi-Link.

8. ConnectShare.
Посредством ConnectShare можете да гледате разнообразно съдържание само с една стъпка. Просто включете своето USB или HDD устройство в телевизора и се наслаждавайте на филми, музика и снимки на големия екран.

9. Мултимедиен център за забавления.
Телевизорите Samsung поддържат HDMI входове, което ви дава възможност да създадете мултимедиен център за забавления в собствения си хол. Свържете HDMI директно към телевизора, за да гледате разнообразно съдържание от различни устройства.

Телевизор Smart LED Samsung 43KU6672, Извит, 43" (108 см), 4K Ultra HD

* Великолепна 4K UHD разделителна способност.
* Естествени цветовe с Active Crystal Color.
* По-голямо зрително поле.

Save

Вашият коментар

Top