Ти си тук
Начало > Джак Ричър: Не се връщай

Джак Ричър: Не се връщай

Джак Ричър: Не се връщай

Този октомври справедливостта идва в IMAX с Джак Ричър: Не се връщай

Този октомври Том Круз ще се завърне в иконичната роля на Джак Ричър вече и в IMAX. Без да изневерява на себе си, в новия трейлър на „Джак Ричър: Не се връщай“ бившият агент отново наказва корумпирани ченгета и прави задължителната гонка по покривите на жилищни сгради. В екшън видеото се сблъскваме с характерния за главния герой начин за раздаване на правосъдие, този път насред политическа криза и военни престъпления.

След като се измъква от белезниците и обръща обвинението към корумпиран шериф, с Джак Ричър се свързва майор Сюзан Търнър (Коби Смолдърс, поредицата за Отмъстителите, „Агентите на ЩИТ“, „Как се запознах с майка ви“). Не след дълго обаче, самата тя е арестувана по подозрения за държавна измяна. В типичния си стил, Джак Ричър се впуска в преследване на истината и справедливостта. След като понасят редица удари и победата изглежда непостижима, Ричър и Търнър стигат до истината кой стои зад заговора срещу Сюзън. Това откритие се превръща в основа на политическия трилър, който Джак ще разнищи собственоръчно.

Джак Ричър: Не се връщай е адаптация на осемнадесетата книга на Лий Чайлд от поредицата за супершпионина. След изключително успешната първа екранизация по роман на Лий Чайлд, събрала над 85,000 зрители в България, вторият филм „Джак Ричър: Не се връщай“ идва в кината, IMAX и 4DX на 21-ви октомври.

Джак Ричър: Не се връщай – трейлър

Вашият коментар

Top